Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i Fanbyviken

Tänk, att min dotter har tre barn allaredan. Sonen min bor kvar på övervåningen.
Han fick bara ett barn, en pojke. Vad bra att bägge barnen bor så nära.

Dotterns barn kom i väldigt rask takt, Först en flicka, sedan tvillingar .Det. blev
nästan för mycket att orka med. Tur att hon har mig.

Jag är stark och duktig på blomvattning .En hibiscus kan man inte vattna ihjäl,
det säger jag bara.

Min dotter och jag har funderingar på att ge bort pojken till Algots dotter. Hon är i
alla fall gift , har tre döttrar men ingen son.
Håhåjaja. Det ska nog bli folk av barnbarnen i alla fall.
sa Tekla 104 år




Prosa (100-ordare) av Ingegerd svedin VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-13 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP