Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en värld

 

förnimmer det finns en värld

förbi dessa dansande vippor

en värld så fri vardagens flärd

där vi barbenta går, plockar vårens sippor.

Om ni tror vi glömmer de tysta världar i gåva vi fått

kan ni det glömma,

utan den magin blir livet mörkt och grått

Ni kanske varken vill eller kan se den magin

som livet förstorar

ni vet inte vilken rikedom ni förlorar.




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2019-08-13 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP