Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snigeln

  

då snigeln vaknade och tittade ut

såg hon på solen som målade hennes hus

 - å så fint som att få ett nytt ansikte

solen nickade och fortsatta att måla

- var inte det meningen?

snigeln sa eftertänksamt - somnade efter trillet i badtunnan

men vad du hinner med

solen vände sig om, strök mera färg på penseln

- jag lever här och nu, har mycket att måla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-13 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP