Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solkatter

 

ännu dansar solkatter över min vägg

och trollsländorna

hovrar över dammen

och höstanemonerna, dofterna

bin och humlor, solen

jordens gröda, busksnårens ljus

målad av en grön gud

en grönsaksyra frambringar

Vi lever evigheten

som om vinter aldrig fanns

bara solen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-13 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP