Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avisa


Är av äkta vara
doftar gott
och är lätt att
hålla i hand
Liksom att
gömma sig
bakom ibland
En sann vän som
sällan kverulerar
Varken i lobbyn
på något fint
hotell
eller hemma en
alldeles vanlig
kväll
Av papper är din
vän
alls ingen padda
som klagar
om du i den råkar
kladda
Går bra att ta med
på buss och tåg
eller låna på något
bibliotek
Kanske att gömma
sig bakom
en liten stund
och dölja att man
tagit sig en blund
I hängmattan eller
vid frukostborden
går det bra att läsa
de tryckta orden
Ett kärt barn har
många namn
som avisa eller
tabloid
Det får man vänja sig
vid




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-13 18:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Håller med till hundra , inget går upp mot det skrivna ordet på papper, helst ett handskrivet kärleksbrev.
2019-08-13

  Larz Gustafsson VIP
Leve papperstidningen och pappersboken!
Jag ger mig aldrig, om jag så ska bli den siste!
2019-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP