Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två av varje

Alltid lugn när jag har två
Två par strumpor
två kammar

Det finns ett ordspråk som lyder
Har du två
ge bort den ena

Ett finskt ordspråk lyder
Den som vill ha två
förlorar båda




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-14 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP