Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina inre skator

Doften av sommar som snart säger farväl. Höstens vemod gör entré. Vinterns glittrande barnögon och vårens längtan. Solmogna krusbär i mina händer. Passionerade ögonblick i nuets dåtid. Geléhallon på strå, vem kan motstå det?
De frusna drömmar tinar och blir till fjärilar svävandes över oss. Mitt hjärta sårbar och skör. Mina inre skator förvarnar mig om ångestens vindar närmar sig. Jag kysser mörkret godnatt och välkomnar ljuset i mitt liv. Jag fridlyser vår kärlek. Där berguven spanar efter frihetens gudinna jag anar ensamheten i din själ. Ju mer jag älskar dig, desto mer sårbar jag blir. Mitt skal av pansar av sköraste violer. Om du vill är jag din för evigt. Men det är en balansgång mellan ebb och flod. Hudlös av tårar av bergskristall och jag saknar dig mer än livet. Ett liv av svartaste onyx.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-14 15:32



Bookmark and Share


  danne //
Vackert berättat - en trollsk saga som bjuder på höstens läckerheter man hittar ute i trollskogen, klart man får passa sig så man inte snavar över någons svans där man njuter av dess frukter å små topp hattade bubbar i olika färger goda att bryna i pannan sin.. Även om vemodet lura där känns det tryggt på ett sätt med Skatorna - busiga fåglar med glimten i ögat för lek å spex , de för nog oss vidare kan jag tänka mig mot något balanserande ... känner mig balanserad själv och mer öppen ... hoppas du fina Svart korp kommer göra det du med..
kram jätte fin levande text tycker jag..
Daniel
2019-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP