Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sälgpipan


Ska tälja dig en visselpipa
ska tälja späda grenen
sälgen sjunger dig till tröst
med sin vidja
toner som hör sommaren till
liksom fåglarnas drill
minnen flödar genom springor
musikens slingor väver sagor av kristall
Bergakungen skådar i rymden
över hjässan flyger en svala
drömmer tiden när han var pojke
satt på bryggan såg blänket
Silverfiskarnas tåspetsdans




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2019-08-14 16:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2019-08-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP