Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den fantastiska känslan

 

glädjen finns inte vid horisonten

om vi sänker blicken finner vi den

överallt

om vi bara håller oss på grunt vatten

får vi aldrig känna hur fantastiskt det känns

att kunna flyta

som en månstråle över ytan

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2019-08-14 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP