Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inhägnad

 

travar runt i cirkel liksom de vilda djuren

elefanten söderpiskad,  huvudet svänger av och an

lejonet pantern och tigern, minsta lilla vilda ska krossas

av mänsklig hand. vad visar det på

människan det värsta odjuret på vår jord

sanna mina ord

förtrycker och nyttjar oheliga vapen, genomdriva sin vilja

det är dramatik att gå över lik




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2019-08-14 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP