Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon älskade uggleben

 

hoppas natten varit god

vi får aldrig tappa vårat mod

själv har jag börjat med att möblera om

för att ge plats blir med en ny möbel

den gamla sååååååå sönderriven 

därefter en helt underbar dag

först av allt träningskläderna på

sysslolös är det värsta jag vet

sätter då gärna upp en ny tapet :D

sista dagen i dag och målaren är klar

hoppas bara vädret håller 

ser molnen radar sig så tätt

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2019-08-15 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP