Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


varsamt lägger jag


regnblomman i din öppna hand
dess tårar speglar din själ
vi vindfåglar svävar andelätt över jorden
rymden är vårt öppna tak
blås inte ut våra lyktor
vi är gnistor av en himmelsk brand
en eld som tänts på fjärran strand
av en gudoms givmilda hand
är det så här att drunkna i sol
som att gå på en strimma ljus
smidd av solvindens fägring
Livets sköra stjälkar doftar rosor av lycka
efter morgondoppet
planterade dina ord i min jord
vattnade med min själ






Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-15 20:33



Bookmark and Share


  backsippa
Sorg, längtan finns alltid, för evigt
Liv somnar in , vill inte
jag vill inte mer
livet finns
så en tid till
2019-08-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP