Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Traumatiskt

 

upptäcka att månen lyser

och  att det skiner som norrsken långt mellan granarnas galler

fastän himlen är grå, som en kupa av tenn

det smyger en snyftning mellan trädens grenar

det enda jag hör är mitt hjärtas bultningar

Vilsen är världen,  min själ ryser




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2019-08-16 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP