Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett lappkast

 

 

ibland behövs inte så mycket

om en känner sig dysterkvist

en vänlig gest tänder ljuset

och fågeln sjunger åter på grönan kvist

på dörrhantaget hängde 

en plastpåse med godsaker i

från naturens skafferi

grannfruns make odlar i växthuset 

tomater och andra grödor

tomater och gurka

till första kaffemackan

goda grannar och vänner ger guldkant 

när sinnet bränner

hoppets stråke åter glädjen tänder

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2019-08-16 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP