Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-09-26 kl 19:10


Höstaningar



höstens färger äro sköna
det är förändringens tid
förhoppningarnas !
sorgmodigt bly
får inte måla dagen ny
låt vinden blåsa in frihet i själen !
blås bort allt det gamla
låt det nya ta plats
i möjligheternas tid !

*

Kommentar Höstaningar

Bangkok Hösten är min favorit ...melankoli
är inte bara till för de deppiga...det finns något
vackert i allt, färgerna, stillheten,
förändringen, i födelsen av något nytt...
2017-09-27




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2019-08-16 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP