Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Främlingen



akta den lilla
den far illa
trots sin taggiga kostym
så skyddar den inte, ger bara volym
själen är så skör
fastän du det inte hör
att vara blåögd har sitt pris
oskyddad är varje novis
lär sig så sakta hitta vägen igen
följer spåret efter främlingen




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 369 gånger
Publicerad 2019-08-16 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP