Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i morgondräkt



en ny underbar morgon,
svalt gräs under foten
daggdroppar på varje strå
marken andas i soldiset
....att få vara medveten, låta stunden
skälva som droppen i handflatan
och däruti se ditt ögas ljus
blandas med himlens blåa

att se din morgonglädje klokuggla, vore lycka förunnad




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2019-08-17 05:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP