Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen upp och ned

Solen går upp
och solen går ner,
och solen går väl i bitar

långt i en framtid
när ingen poet
längre sitter och plitar

på dikter om livet,
vår grönskande Jord,

om himlar så djupa
att där saknas ord

att beskriva skapelsens under
med poetiska blixtar och dunder!




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-16 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP