Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Morgontankar

 

jag drömde en märklig dröm inatt

 trodde jag hade fått fnatt

vet att jag dig saknar

tomheten finns där varje gång jag vaknar

värmen kändes ändå i maggropen

hade förätit mig på något, som tystade de hungriga ropen

så kom jag plötsligt ihåg

vad som i maggropen låg

det var solen

 

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2019-08-17 05:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
solskensdikt<3
2021-02-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP