Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


utan dig



är dagen skymningsgrå
känner du vinden i ditt öra
är det pusten från tankarna mina
vi går längs minnets stränder
upptäcksfärderna, Vindarnas by
Violas den glömda grusvägen
inget går att förutse
gå försiktigt med rådjursklöven
en dag i sänder
till sist allt vänder
Vindarnas by låg där som vanligt
hammarslagen ekade mellan sommarhusen
och de bofasta gästerna
men inget var detsamma utan dig




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2019-08-17 16:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
suck
2023-10-22

  morgonstjärna VIP
nej det var det inte
och lejonet bor inte där längre

2022-12-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP