Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vän sörjer katten som försvunnit. Jag vet hur det känns att inte veta


Förluster


att inte veta är sorgen

i sinnet vi allting bär

allt det vi av hjärtat har kär


Att inte veta är såren

i hjärtat

genom åren

höstens dagar är suckar

då lyser inte källan

doftar inte blomman

i lustgården




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2019-08-17 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP