Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vandrarens bön

 


himmelens stjärnor hjälp oss att överleva

tänd era brinnande bloss

 

för alla vilsegångna

Låt var och en av oss förmå 

om endaste gnista tända

 

för alla som behöver, hoppets slända




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2019-08-17 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP