Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Morgonglädje


Postar jag till dig i ett kuvert
doften från porslinsblommans stjälk
morgonväkten är drömmarnas vän
starkare än liljekonvaljens
sköra dimmor
att begrava näsan i
en klase porslin från kroppen
den aromatiska doften
väcker alla sinnen till liv


Kram klokuggla <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-18 09:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
;)
2021-05-26

  morgonstjärna VIP
tack du gör mig alltid glad kram<3
2021-05-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP