Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


alltså ibland kan en fluga



trippa över mitt finger
och jag faller omkull av överraskning
när jag viftar bort den

eftersom den plötsligt växer till en mutant


glada överraskningar kommer ibland
inte enbart den andra sorten







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 456 gånger
Publicerad 2019-08-18 15:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Absolut Elsas kommentar däckade både taivänoch katt.
2022-07-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP