Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hur kan saknad



bli mer och mer
hur kan den flamma högre än solen
känner du droppar faller
i din hands kupade mörker
slut din hand om våra drömmar
så torkar du mina tårar

letar efter de tomma platserna
i tid och rum
där tankarna vecklar ut sina vingar

önskar att vingar av glänsande snö
blandas med vår kärlek som inte kan dö
tänder endast ljusa tankar








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2019-08-19 14:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Hjärtekrsm
2022-01-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP