Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hur kan det komma sig ?



att drömma om en bättre framtid
kan var och en göra
men många förverkligar inte sina drömmar
beror det på alla de som ständigt river ner
det andra mödosamt byggt upp ?

är det människans ego som är bromsklossen?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2019-08-19 14:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
övertygad om
2021-06-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP