Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kommer du nu



ropade Smulan och snodde runt benen
ville genast sitta i knäet
på fönsterbänken hade Sotis parkerat
löst inträdesbiljett, såg ut genom fönstret
regnet hade gett upp vred ur sitt hår
satt upp med trenne nålar
red i sporrsträck längs horisonten
hovspåren glimtade molnens vita kostym
med en blå plym i baretten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2019-08-19 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP