Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack!

 

hur kan lyckan vara så anspråkslös

en skimrande grå fågel i skogen

som landat i mitt bröst

när vi går där i vardagen och ser

fröet växt upp till en vacker blomma

då har vi belöningen fått

och det känns som solen tittat in

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 539 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-19 19:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
lejonet hade fina färger på sina stockrosor.
den här härlig som solen
2023-09-09

  morgonstjärna VIP
kramar <3
2022-12-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP