Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Långa skuggor



Bästa tiden när trädens kroppar bildar mönster
sveper sin duk över fuktdrypande golv
utan att beröra, hermes skor över skuggorna flyger
vajande strån dropparna sjunga, sakta sig smyger
äntligen kvart över tolv
solen slår upp sitt regnvåta fönster




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2019-08-20 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP