Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BLODHUNDSGÄNGET

Blodhundsgänget

sniffar runt

Blodhundsgänget

pratar strunt

Pekar finger, dömer ut

Säg, hur ska det gå till slut?

 

Skäller ständigt

Bits ibland

Slickar alltid

husses hand

Fega, lömska

gamla kräk

hjärtan sprängfyllda

av svek

 

Blodhundsgänget

lyssnar, ser

Sida upp och

sida ner

Samma tjafs

varenda år

Och när man fått

upp ett spår

biter man sig envist fast

Ingen vila

Ingen rast

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/8 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2019-08-20 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP