Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
duschkräm :)


Bortkopplad


på avstånd ett mummel, sorlet från vatten värme över hud
stjälken mot botten, en tå rotad gräver sig fast
näckrosen nickande, försluten
drömmer sig bort, lämnar bullrande ord
plötsligt en ljusslinga, ett slingrande ackord
svävande mot taket, luckan som öppnas
i landet av vatten simmar själen på en stråle av ljus
i landet av vatten doftar kaffebönan som en gud





Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2019-08-20 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP