Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du som inte tål mig och/eller det jag skriver: LÅT BLI ATT LÄSA!!!! Hur svårt kan det vara??


GOD MORGON, DUMMA SVERIGE!

God morgon, dumma Sverige

där folket sväljer allt

som står i Aftonpladdret

varenda liten spalt

Man lusläser Expressen

och glor på "Aktuellt"

Små nyhetsnarkomaner

Ett liv i ständig svält

 

God morgon, dumma Sverige

April, din dumma sill

HAMAS-smedia kan lura

ett helt folk dit man vill

Man proppar i folk lögner

som folk sen rapar upp

Och ytterst få har misstänkt

att detta är en kupp

 

Och yttrandefriheten

vill vissa dribbla bort

Man samlas i en lobby

med pack av samma sort

Där skapar man intriger

Man snackar om bojkott

Men medelsvensson tiger

ty sådan är hans lott

 

LARZ GUSTAFSSON 21/8 2019

 

Årsdagen...




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 348 gånger
Publicerad 2019-08-21 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP