Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utan prassel

Tiden marscherar taktfast framåt,
den skjuter utvecklingen framför sig.
Vi gamla stötar,
är vi stoppklossar?
Jag undrar:
Hur länge finns de kvar,
papperstidningarna?
En frukost utan prasslet
från tidningspapperet…
Och ända,
att stagnera
är att bli till is,
och frysa vill vi inte.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-21 13:29



Bookmark and Share


    Mim
Kraftfull dikt, Kraftfullt papper som beskrivs. Och Kraftfull är du vid pennan/Tangentbordet.
2019-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP