Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Afrikas lilja



håller äntligen på att slå ut
upptäckten värmde, när jag på trappen skyndsamt klipper och filar
vännen kloklipper pälsmuffarna, alla är i skyddshäkte
för de försvinner strax
när det förstår vad som vankas
Samma visa hos damen Elsa..


vi arbetar inte cirkulärt, utan linjärt för att se målet hägra
skvaltkvarnen mal dag efter natt
i samma kullerstensrabatt

själv byter jag glödlampor ibland





Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2019-08-21 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP