Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet rusar

Vad händer när livet rusar ifrån mig? Nyckelpiga i min midsommarkrans. Vad annat kan jag ge dig än bukett lejongap. Leoparder med strasshalsband så bedårande, så vackra. Av de tårar sammetslen och oskuldsfull. Brutna löften och rosors taggar vi ej längre minns. Närhet och tacksamhet. Drakägg och näckrosblad i harmoni med trånande längtan. Regn av diamanter i tiara av de sammetslena nätter som en gång tillhörde oss. Påfågel ur mina sinnen förgyller tiden som tigern glömde. Vid sagans slut, med doft av evighet, min tystnad medan champagnens bubblor lyfter mot skyn. Lekfullt kittlande som fjäderns lätta smekning mot min hud. Önskar mig daggdroppar av pärlemor glittra i min själ. Havets brus och snäckornas rodnad. En sanning om vilsna drömmar bevarade i mitt hjärta.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-21 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP