Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med solvinden till evigheten

Solvindens osynliga kraft
bär dig i evigt flöde
En skugga av ljus
det är du,
knappast förnimbar
men ändå där
din stund är här och nu
en miljondels sekund
det är du







Fri vers (Fri form) av Kungskobran VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-08-22 19:58



Bookmark and Share


  charlotte VIP
vaxkertformulerad. tack
2019-11-05

  KattenKin VIP
Åh vad vackert! Vilken tur att jag hittade denna som jag missat, superfin!
2019-09-24

  Margit Grell VIP
Skeendet fint gestaltat!
2019-08-27

  Margit Grell VIP
Skeendet fint gestaltat!
2019-08-27

  DavidM VIP
Ljuvliga rader. Det är en skön läsupplevelse.
2019-08-24

  Öknens Ros VIP
Vi är blott en flyende skugga i Universum.
2019-08-23

  ULJO
Vår tid. En miljondels sekund av evigheren.
2019-08-23

    ej medlem längre
'en skugga av ljus...'
jag går igång på sånt...fin text
2019-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP