Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drakens andedräkt


att dessutom upptäcka vänner försvunnit
gått upp i rök. vän till hästen och katten
sände sms trodde B var hästen
taget ur den senaste tidens drömmar
jag vaknade med en utsikt över en park
ovanför ansiktet rödgråten utan att jag
förstod varför
en mal hade tuggat i sig halva lakanet och jag
påmindes om saknaden
om bristen på det jag aldrig fick
här fanns golv men inga väggar
värme men ingen vind och det har format
min balans…
den är alltid en fortsättning på en sömn
en bror jag inte kunde undvika...
jag drömmer ännu om hissen hur den stannar
mellan plan två och tre
försöker väcka mig ur min godhet
min tro om att allt kommer att ordna sig
vi pusslade med cirklar byggde sandslott
av sten som vi krossade med våra händer
jag kan fortfarande minnas saknaden
från det jag aldrig fick
ingen sorg enbart hunger
språket säger: jag talar inte om sanningen
jag talar ur mitt hjärta...samma gör vännen till B
rösten skuren ur trägudarnas land med
varsam hand, genom de rostiga rören

ett väsen har varit här igen. Sjunger för att varna mig
säger min ensamhet är hotad
Och jag snart inte kan gå ut på vägen utan att möta någon.

Älskade uggla denne vår gemensamme B skrev ett brev en hälsning Brevet instinkten sa att B inte var..efter alla skärvorna lagts ut, hade instinkten berättat sanningen..efter all mörkläggning av hästens stallplatser




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 351 gånger
Publicerad 2019-08-22 20:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Efter jag ursinnig sände en utskällning göracså vän till oss två så togs sidan bort..många hsr försvunnit då de misslyckats
2020-08-27

  morgonstjärna VIP
Ditt liv blev allmängods för att lura mig. Instinkten sa något inte stämde rösten var vass..nu ser jag vanheder med lånekortet.
Vän var ävrn på sidan maryjann.
2020-08-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP