Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Främlingen



bär du ständigt med dig
Guden i ditt inre som förädlar ögonblicket
ni reser tillsammans
du hör rösten den viskar i ditt bröst
du känner samhörigheten
Gåtorna ständigt att tolka




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-23 03:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
skrev upp dem alla men den sista inte säker på
vilket mått den nya kostymen har
2021-11-18

  morgonstjärna VIP
Akilles
2021-09-24

    ej medlem längre
Vackert! 5/5
2019-08-23

    ej medlem längre
Vackert! 5/5
2019-08-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP