Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flygande Jakob


vilar bland skarvarna på skäret en stund
får då i ögat några timmars blund
samlar liksom skatorna, binder av löven en krans
flyger vidare till nästa projekt
känner ingen som helst jäkt
Vispar i kastrullen livet går som en dans
livet är måttlöst, helt utan sans




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2019-08-23 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP