Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapsbanden

Vi har stått vid
många vägskäl
och undrat
Vad kommer sen?
Men våra vägar
ska alltid korsas
och korsar
varandras än
Det kommer dom
nog alltid göra
oavsett vad som
sedan ska ske
Det vet vi inte
du och jag
min vän
Det är bara att
vänta och se





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-23 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP