Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


älskade klokuggla egen kuppe säkrast



Även jag har stunder när jag hemsöks av önskan
riva teatern vässa klorna på tapeterna
att vara snäll är egentligen något fint
men blir till grus
är inte inne längre tidsrymder
må bra de stunderna inte så viktigt
huvudsaken du mår bra
Din pekpinne var insiktsfull
En vän här sa - var stark!
ser sambandet den som skrämde mig då
som att tala genom en vägg
ekot studsar tillbaka

kontakter via skribenter
den som inte förstår, förmår inte
förstå andra än sitt själv
när vi spirat upp ur jorden
öppnat ögonen skyddslösa inför rovdjuren
förstår vi inte, tomheten lögnerna
förstod inte varför, applåderna
allt faller som stoft mot marken
ser nästa offer
att varna - meningslöst
har försökt

arma själar, så många gråter










Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2019-08-23 21:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
SUCK!
2022-07-21

  morgonstjärna VIP
Har försökt men de blir föda åt andra sorg.
2021-09-13

  morgonstjärna VIP
sorgligt nog allt
2021-07-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP