Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en känsla som lyfter


trädgården en ledsen ruin klädd i trasor
fyra måsar tecknar tysta mönster
över den gränslöst gråmulna himlen
då bryter ljuset fram
jag seglar i skyn
bland svävande moln
jag den tredje måsen prövar vingarna
svävar i frihet under himlen
i frihet

säg inte jag är en fågel
säg inte jag är ett moln
jag är blott en känsla

som lyfter av orden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2019-08-24 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP