Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


POSÖR



ibland blir världen alltför exhibitionistisk
då släpper jag bubblorna fria
för behovet är mättat
törsten är släckt


*

inte det att jag blir uttråkad, upplever det som viktigt
att inte ha nollkoll på omvärlden

allt farligare att vara fackligt aktiv i världen
53 mördades förra året
i juni släpptes Global Rights index 2019 där världens största
fackliga organ ITUC för 6:e året i rad har kartlagt läget
för arbetstagare i 145 länder.

Det blir allt svårare att försvara sina rättigheter på jobbet !
det här är skrämmande utsikter, de demokratiska rättigheterna
är i gungning litet varstans
"Det är oroande att det blir vanligare med otrygga anställningar även i vårt
närområde," säger Sofia Östmark, kanslichef på Union to Union




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2019-08-25 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP