Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖGAT



Jag ser mönster över himlen, ramen kring solen
osynligt för dig, men ögat mitt ser kartan
min kompass reder mitt läger, främmande stränder
varma länder

Mitt hjärta är vilt, jag ser den vida världen
där livet dansar på scenen
glädje är att lyfta på starka vingar
min värld liknar ingens
Skrattande dansar jag, ser gåtor tecknas
med varsam hand över rymden








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2019-08-25 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP