Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsvästen


den är modigast som vågar
trots rädslan isen brister
rädsla ett hinder, men även en möjlighet
varje utanförskap växer mer än andra
allt beror på hur vi inser det

men den som är tillvand med asfalterade vägar
kör oftast oförsiktigt och skördar liv
den som levt utan skuggor förstår inte
vi måste leva sorgen för att förstå rösten
lika väl som glädjen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2019-08-26 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP