Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Upplåst älskade uggleben


Det som värmer mest är att veta
att du finns där
ständigt känner jag handen
Hur kan glädjetårar falla, när solen lyser
hur djupt jag än ser, än minner

Glädjen är ett mått som aldrig försvinner




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 348 gånger
Publicerad 2019-08-26 09:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fiiin kram
2024-02-18

  morgonstjärna VIP
den är fin kram
2024-01-10

  morgonstjärna VIP
glömmer ingenting kram
2022-02-05

  morgonstjärna VIP
Du är fantastisk glöm aldrig det
2021-10-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP