Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Idag lyser solen



som ett nyvärpt ägg med gulan brandkårsröd
och himlen blänker som nygräddad blåbärspaj
det doftar sensommar
i dag börjar vattenpolon
varje gång musiken är ABBA
sker förvandlingen
då stänker svallvågorna mot kaklet
färgglada gummibollar studsar
nästan upp i taket

alla förvandlas till djärva rymdfarare
som mot höjden sig svingar
ingen tyngs av vare sig stoft eller mull
lättare fjun går ej att finna
som svävar över vågornas kam





Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-26 09:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
uj sAknar den vattenträning inställd Corona
tränar i trädgården men inte samma ett annat tänk
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP