Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En dikt

En dikt
kan vara allt
från ett känsloutbrott
till en knastertorr teoretisk analys.
Men vad gör den till dikt?
Du tittar upp,
och ser mig in i ögonen,
och svarar:
Vad gör evigheten till ett nu?




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2019-08-26 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP