Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Morgonkaffet klokuggla <3



Morgonkaffet blev middagskaffet
aldrig jag missar att lyssna till dig
får solbränna av soliga tankar
när jag öppnar breven känner doften
av dig




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-27 12:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Tack så mycket blir glad kramar
2023-11-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP