Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Schemalagd



behöver luft mellan skarvarna
för det oplanerade
annars bryter ut förtvivlan och all kraft
förtvinar
som när pälsmuff numro ett börjar yla som en varg
och spyr över säng golv aldrig upplevt hennes like
då börjar kattälskare oroas
ätit något olämpligt eller sjuk ?

när frysta miljötorsken inhandlad
fick pälslingen en lagom stor frukost
skonkost för lilla magen, därpå en powernap
tankarna på schemat och kvällen
solen är härlig, men besvärlig
skönare när aftonklockan slår

ingen stress, bara härligt ingen död minut
"som din kraft är ska din dag vara" tänkte jag
slog upp på Wikipedia och såg Bibeln

ibland ger livet tusenfalt tillbaka
om vi ser dagen, stunden i tidens öga
kom att tänka på...får alla olika visdomsord
så där från himlen droppade ?
ingen i släkten religiös, men allt är inte
månne inympat i generna

??





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2019-08-27 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP